EKSKLUZIVNI INTERVJU: Pobednik Zvezde Granda Mahir Mulalic o svojoj karijeri i planovima! (FOTO) (VIDEO)

EKSKLUZIVNI INTERVJU: Pobednik Zvezde Granda Mahir Mulalic o svojoj karijeri i planovima! (FOTO) (VIDEO)

EKSKLUZIVNI INTERVJU: Pobednik Zvezde Granda Mahir Mulalic o svojoj karijeri i planovima! (FOTO) (VIDEO)

📅25 October 2021, 19:55

22-godisnji pobednik muzickog takmicenja Zvezde Granda, Mahir Mulalic odazvao se na nas poziv, da nam odgovori na goreca pitanja sto se ticu njega i njegove karijere. On je postao miljenik publike u Zvezdama Granda u sezoni 20/21, pa samim tim i pobednik.

Pre koji dan nam je predstavio svoju prvu pesmu Djerdani, samim tim mu se ostvarila velika zelja, da suradjuje sa hitmejkerima Darkom Dimitrov i Banetom Opacicem.

O svom zivotu, karijeri i planovima pricao je za nas portal ekskluzivno u nastavku:
1. Za sam pocetak intervjua zelimo, da vas pitamo kako ste, kako provodite ovo “vreme korone”, da li Vam je to poremetilo planove u karijeri i sta Vam nedostaje?

Prije svega hvala na vašem pozivu. U ovo vrijeme korone trudim se da ostanem pozitivan i radišan na svakom polju. Sve je pod kontrolom i mnoge stvari idu po planu. 

2. Rođeni ste 1998. godine u Gracanici i student ste Masinskog fakulteta, kakvo je Vase secanje na detinjstvo, da li ste oduvek zeleli da se bavite pevanjem?

Ja sam imao zbilja divno djetinjstvo, mnogo lijepih uspomena nosim iz svoje rodne Gračanice. Bilo je divno odrastati u sredini koja je kulturološki osviještena i u kojoj se uvijek mnogo toga zbivalo. Naravno, oduvijek sam imao želju da se bavim ovim pozivom i hvala Bogu pa se snovi lagano ostvaruju. 

3.Na portalima mozemo da procitamo, da ste talentovani takodje i za sport i za jos mnogo stvari, sta biste izdvojili kao Vas drugi talenat, pored pevanja?

Dobro ste procitali. Trenirao sam razne sportove, ali sam se najviše zadržao na košarci jer mi je oduvijek bila najdraži sport. U posljednje vrijeme mnogo plivam i trčim, jer fizicka aktivnost mi je u krvi. 

4.Pobednik ste takmicenja za Zvezde Granda, da li zapravo tad pocinje Vasa karijera? Kad ste poceli, da se bavite pevanjem i kad ste shvatili da imate taj X faktor?

Još u ranom djetinjstvu sam imao ambicije prema muzici, ali nisam htio forsirati nista tako da je sve došlo u pravo vrijeme. Ja sam imao priliku da pjevam na raznim mjestima od svoje dvanaeste godine, ali sam bio jako stidan. Onda sam se vremenom nekako oslobodio i desilo se šta se desilo, odlazak na takmičenje, pobjeda, a sad mi ostaje da se usavršavam iz dana u dan. 

5.Opisite nam malo Vase iskustvo iz ZG. Kako biste posavetovali nove takmicare? 

Iz takmičenja nosim mnoge uspomene, ali nastojim da se sjećam samo lijepih uspomena kojih je zbilja mnogo. Bilo je mnogo stresa, mnogo smijeha, strepnje, veselja.. Takmičari, budite svoji, radite vrijedno, slušajte mentore i maksimalno uživajte u druženju sa kolegama jer to druženje je neponovljivo i pamtit ćete ga čitav život.

6.Vas mentor u takmicenju je bila Marija Serifovic, kakav je Vas odnos sa njom, da li biste snimili duet sa njom ili sa nekim drugim iz zirija mozda?

Marija i ja smo ostali u lijepom odnosu i nakon takmičenja, s vremena na vrijeme se čujemo i tako.. Mnogo bi snimili duet sa Marijom, a ja bih zbilja volio jer smo proživjeli nešto što je odavno bilo zapisano da se desi.. 

7.Kada mozemo da ocekujemo Vasu pesmu, snimili ste nesto sa vrhunskim Banetom Opacicem “Djerdani”, da li ce to biti Vasa prva pesma? Kad planirate album?

Premijera pjesme biće 23.10 na Grandovom YT kanalu. “Đerdan” nikog neće ostaviti ravnodušnim i zaista mi je drago što će početak moje karijere biti upravo uz Baneta koji kroz svoje tekstove daje svježinu svakoj pjesmi. Mi smo jako ponosni na to šta smo zajedno uradili, tako da jedva čekam osjetiti puls naroda kada izađe pjesma! 

8.Kakvi su Vasi planovi za nastavak karijere? Da li nastupate?

Kod mene sve ide po planu hvala Bogu.

Nakon promocije, nastavljam putem potražnje za drugom pjesmom i nastupima. Ljeto je bilo jako radno u mom slučaju, te se nadam se da će tako ostati kada je u pitanju predstojeći period. 

9.Da li prihvatate nas izazov da nam otpevate refren pesme koji se odmah setite?

Evo jedna od Halida:

Malooo je malooo daaanaaaaa, da bi mi ostalaaa saamaaa.. 

10. Vasa poruka nasim citaocima za kraj

Ostanite mi zdravo i nadam se skorijem druženju u vašim gradovima! Šaljem vam puno ljubavi! 

EKSKLUZIVNI INTERVJU: Pobednik Zvezde Granda Mahir Mulalic o svojoj karijeri i planovima! (FOTO) (VIDEO) - overview

Summary: Predstavio svoju prvu pesmu Djerdani, samim tim mu se ispunila zelja za saradjivanje sa Banetom Opacicem