Q&A INTERVJU: Mlada popularna pevačica Tanja Popović ekskluzivno za naš portal! (PROMO) (VIDEO)

Q&A INTERVJU: Mlada popularna pevačica Tanja Popović ekskluzivno za naš portal! (PROMO) (VIDEO)

Q&A INTERVJU: Mlada popularna pevačica Tanja Popović ekskluzivno za naš portal! (PROMO) (VIDEO)

📅13 May 2020, 15:59

Mlada popularna pevačica, koja nam dolazi iz Slovenije – tačnije iz Kranja Tanja Popović ekskluzivno za naš portal: “Estrada u Sloveniji i u Srbiji se mnogo razlikuje!


Ekskluzivno i po prvi put, za naš portal priča Tanja Popović. 24-godišnja mlada zvezda, koja nam dolazi iz Slovenije sa velikim zadovoljstvom pristala je da odgovori na naša pitanja za naš Q&A INTERVJU.

Tanja nam dolazi iz Slovenije, tačnije iz Kranja i završila je srednju ekonomsku školu. Nasmejana, vedra i puna pozitive priča nam o početcima svoje karijere, o tome kako se razlikuje estrada ovde i u Sloveniji i sa kime bi volela da snimi duet

Tanja Popović


Kao što smo več napomenuli puna elana, pozitive, Tanja puni klubove po regionu. Kako smo uspeli saznati od izvora blizkom Tanji, ona napravi pravu atmosferu po svadbama.

Tanja Popović je več kao mala osvojila mnoga srca, bila je posebna devojcica koju smo imali prilike upoznati na BN televiziji kao neko ko vrhunski izvodi krajiške i izvorne pesme.

Duet sa Verom Matović je nešto što ji je ostalo u sećanju

Prvi album sa naslovom “Grmeč je u srcu mome” bio je promovisan u njenom Kranju gde je imala mnogo podrske svojih kolega i fanova.

Prvi album Tanje popović

Zatim je usledilo još mnogo mnogo hitova, Tanja je međutim odrasla u pravu mladu pozitivnu i vaspitanu damu, koja je uspešno završila srednju ekonomsku školu – za šta kaže da bi bila ekonomistkinja, ukoliko se ne bi bavila pevanjem.


2013 godine, Tanja je sklopila saradnju sa Damirom Handanovićem i snimila svoj največi hit “Da se volimo”.

Pored toga snimila je još mnogo hitova između kojih su: “Da se volimo”, “Od oktobra do aprila”, “Idi gade”, “Soba za tugu”,… i još mnoge druge


Najnovija pesma Tanje Popović zove se “Živim život” sa kojom poručuje da trebamo sami sebi biti najbolji u inat onima koji nam žele zlo


Tanja Popović – Živim život

Pogledajte ekskluzivni Q&A INTERVJU sa Tanjom: