Q&A INTERVJU: Vanja Mijatović ekskluzivno: “Pevanje sam zavolela od kad sam progovorila”! (FOTO) (VIDEO)

Q&A INTERVJU: Vanja Mijatović ekskluzivno: “Pevanje sam zavolela od kad sam progovorila”! (FOTO) (VIDEO)

Q&A INTERVJU: Vanja Mijatović ekskluzivno: “Pevanje sam zavolela od kad sam progovorila”! (FOTO) (VIDEO)

📅11 July 2020, 16:17

Naša mlada Zvezda Granda Vanja Mijatović ekskluzivno i po prvi put odgovara na pitanja za naš Q&A intervju. “Ljubav do muzike sam nasledila od porodice”. Manje je poznato, da je ona sestra Vladana Mijatovića, koji je magistar džez klavira, on joj je takođe največa podrška i kritičar u životu.

Vanja Mijatović

Bez puno razmišljanja, nasmejana i vedra pevačica sa anđeoskim glasom, koju mnogi porede sa srpskom JLO Vanja Mijatović pristala je da odgovori na naša pitanja za Q&A INTERVJU.

Poznata mlada zvezda rođena je u Kraljevu 1986 godine a u svom rodnom gradu završila je osnovnu i srednju ekonomsku školu 2004. godine.

Kako je rođena u pravoj muzičkoj porodici ona je pevanje zavolela več sa svojih 5 godina, često kaže, da je čim je progovorila takođe i propevala.

Nastupala je po mnogim festivalima i osvajala nagrade, šira masa ljudi upoznala je po takmičenju u Zvezdama granda 2011/12 godine.


Vanja Mijatović / ZVEZDE GRANDA 2011

U dosadašnjoj karijeri mlada lepa pevačica izdala je sledeče hit singlove: “Košta me”, “Plava soba”, “Vrati kraj”, “Ljubav ubija”,…

Kada smo je pitali, sa kime bi volela da snimi duet, mlada pevačica nam je odgovorila da bi volela snimiti duet sa Marijom Šerifović, mlada zvezda je mišljenja, da zbog emocije koju prenosi Marija, bi njihov duet super zvucao.

Vanja je nedavno snimila hit duet sa Gasttozzom, njih dvoje su prijatelji več duže vreme, pa se tako i očekivala neka saradnja. Pesma je postala veliki hit i za 2 meseca belezi 15 miliona pregleda na Youtube kanalu.

Vanja Mijatović i Gasttozz // SKUPO BI TE PLATIO

Povodila se polemika oko pesme, da je ukradena, te je Vanja odmah reagovala:

Zdravo drustvo,samo da vam pojasnim neke stvari.Pesma nije ni od Gimsa ,ni od Grka ni od Mileta.Pesma je jermenska u originalu i ja sam jedina dobila prava za Srbiju,samim tim autor pesme mi je poslao originalne trake(matrica kako vi kazete).Znaci ,ja sam kupila isto kao sto su i Grci i Gims i sve lepo pise ispod videa(potpisan je autor/Super Sako) samo je lakse hejtovati ,nego procitati.Takodje ,kada je pesma ukradena,yt sam obara pesmu!Uzivajte u pesmi ako vam se dopada,ako ne,slusajte nesto drugo ,izbaceno je toliko dobrih pesama .Zelim i da se zahvalim svima na lepim komentarima i hvala sto slusate “Skupo bi te platio”

Muziku podpisuju Artak Aramyan, Sarkis Balasanyan, dok je tekst pisala cuvena Jelena Trifunović, za aranžman su se pobrinuli Saša Dinić i Marko Cvetković

Vanja Mijatović // PRIVATNA ARHIVA

U nastavku pogledajte ekskluzivni Q&A INTERVJU za naš portal